Fri frakt vid alla köp över 699 sek
JUST NU 10% på hela vårt sortiment av Spakemi och Poolkemi.
Erbjudandet gäller t o m onsdag 29/5 midnatt.
Fri frakt vid alla köp över 699 sek
Snabba leveranser
Stort sortiment
Förmånliga priser

Sannra

sannra 500

Lock

Ett bra spalock ska klara vind, regn och kyla i många år. Ett tungt snötäcke ska inte kunna deformera locket samtidigt som regnvatten ska rinna av automatiskt. Ekonomiaspekten av att investera i ett nytt lock är också givetvis oerhört central.

Spalocket ska samtidigt vara så smidigt och lätthanterligt som möjligt men samtidigt isolera maximalt samt minimera uppvärmningskostnaden.

Utifrån ovanstående kriterier i kombination med vår snart 20-åriga erfarenhet av Spabad så har vi löpande utvecklat det som resulterat i en av marknadens absolut mest högkvalitativa och populära Spalock i form av våra Sannra ™ Lock.

Kuben.se säljer givetvis sina Sannra-spalock med 2 års garanti samt fri hemleverans hem till dörren.

Rengöringsfria Spafilter

Kuben.se tillverkar sina Sannra-spafilter enbart hos världsledande tillverkare som håller högsta kvalitet på filter samt filtermedia. Detsamma gäller givetvis våra omåttligt populära Sannra-rengöringsfria engångsfilter som är utvecklade med utgångspunkten att de ska bidra till att kunden slipper filterrengöring, filterkemikalier samt får ett klarare badvatten.

Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant och fungerar utmärkt. Läs mer om våra Sannra-rengöringsfria filter här!

Tvättbara Spafilter

Varaktighet – Enklare rengöring – Exceptionell prestation

Kuben.se tillverkar sina Sannra-spafilter enbart hos en global och världsledande tillverkare som håller högsta kvalitet på filter samt filtermedia. Forsknings- och utvecklingsbudgeterna är helt enkelt störst hos de största tillverkarna, som därför leder utvecklingen avseende spafilter
vilket säkerställer att kuben.se alltid har möjlighet att sälja produkter till slutkonsument som innehåller den senaste tekonologin för bästa resultat. Bra produkter, till bra pris och utan melllanhänder!

Sannra-filtren har en utmärkt förmåga att effektivt filtrera vattnet och baseras på en filtermedia som vi anser har en överlägsen tjockhet och styvhet vilket gör att de håller för många rengöringar jämfört med lågkvalitativa alternativ som förekommer på marknaden.

Högpresterande filtreringstyg / s.k filtermedia.

Filtren tillverkas i ett mycket enhetligt material vilket möjliggör en enkel regöringsprocess och grundlig rengöring.

Trilobala fibrer

Filtermedian innehåller som ett exempel trilobala fibrer vilket ger 21-40% större och effektiv yta som filtrerar jämfört med konkurrerande
produkter. Den triobala formen skapar även en utökad förmåga för filtret att fånga upp oönskade partiklar ur vattnet, vilket är ett spafilters
primära syfte.

Kontakta oss

Försäljning, returer, reklamation, leverans och support

(+46) (0)18 – 24 09 00
( Svensk support )
Vardagar 09:00 – 11:30
[email protected]